PODIJELI

Facebook Messenger je besplatna aplikacija koja omogućuje korisnicima Facebook-a da chat-uju s prijateljima bez korištenja web preglednika.

Facebook Messenger

Facebook je objavio novu verziju svog Facebook Messenger-a s kojim želi postati konkurent za popularni WhatsApp, koji se koristi za besplatno slanje poruka na mobilnim uređajima.

Najveća društvena mreža želi svoj Messenger tako promijeniti da korisnici Android uređaja moraju samo navesti broj telefona i ime, kako bi mogli slati poruke. Ova opcija će prvobitno biti dostupna u nekoliko zemalja kao testna faza.

Facebook je najavio da će ažuriranje biti prvo dostupno u Australiji, Indiji, Indoneziji, Južnoj Africi i Venecueli. Nakon toga bi svi korisnici Facebook Messenger-a mogli slati besplatne SMS poruke preko aplikacije.

Korisnici Apple iOS-a takođe neće dugo čekati na update.

Pored tržišnog lidera “WhatsApp”, preko kojeg korisnici dnevno pošalju preko 10 milijardi poruka, postoje mnogi konkurenti koji žele svoj dio kolača. Neki od konkurenata su BlackBerry Messenger i iMessage za iOS uređaje.

Facebook Messenger za Windows je zasebna aplikacija za Windows operativni sustav. Messenger je jednostavan za korištenje i ima pregledno sučelje u karakterističnim bojama za Facebook. Preuzmite svoj Messenger i ostanite u kontaktu s prijateljima.

Novi update Facebook Messengera za Windows možete preuzeti ovdje:

Mirror 1: DOWNLOAD

Mirror 2: DOWNLOAD

Facebook Messenger

 

Autor: A.H. / ( Download.ba )