PODIJELI

Predstavljamo vam neke od najboljih besplatnih programa za gledanje filmova. Filmovi su postali jedan od najskidanijih sadržaja sa interneta. Za potpuni užitak su vam potrebni dobri programi za gledanje filmova. Ovo su neki od najboljih i potpuno besplatnih:

KMPlayer

kmplayer

KMPlayer je odličan multimedijalni player koji podržaje veliki broj audio i video formata. Program posjeduje minimalističko i pregledno sučelje, koje se može izmijeniti velikim brojem skinova.

Preuzmite besplatno najnoviju verziju ovdje: DOWNLOAD KMPLAYER

PotPlayer

potplayer.jpg

PotPlayer je sveobuhvatan audio i video player koji podržaje tv kanale, titlove i razne skinove. PotPlayer podržava reprodukciju do tisuću AVI / WMV / MKV / MPG datoteka odjednom, auto-nastavak na posljednih 200 otvorenih datoteka, potpuno podesive XML skinove i D3D ekskluzivni način.

Preuzmite besplatno najnoviju verziju ovdje: DOWNLOAD POTPLAYER

VLC Media Player

VLC-Media-PlayerVLC Media Player je multimedijalni player koji podržava razne audio i video formata (MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, MP3, OGG, itd.) bez potrebe za dodatnim codecom, kao i DVD-a , VCD, i razne streaming protokole.

VLC Media Player nudi jednostavno sučelje sa standardnim kontrolama reprodukcije i pruza većinu svojih značajki dostupnim klikom na desnu tipku miša.

Preuzmite najnoviju verziju ovdje: DOWNLOAD VLC MEDIA PLAYER

AVS MEDIA PLAYER

AVS-Media-PlayerAVS Media Player je besplatan multimedijalni player za DVD, video i audio datoteke.

AVS Media Player je nekad bio poznat kao AVS DVD Player i može mnogo više od običnog DVD playera. Osim uobičajenih DVD formata (PAL, NTSC, VCD, SVCD), program podržava i MPEG4 (uključujući DivX, XviD i dr.), MPEG1, MPEG2, AVI, Real Media Video, Quick Time datoteke, WMV, H.263, H.264, mobilne formate (3GP, 3GP2, MP4).

Preuzmite najnoviju verziju ovdje: DOWNLOAD AVS MEDIA PLAYER

Uskoro više programa…

Autor: A.H. / ( Download.ba )