PODIJELI

Predstavljamo vam neke od najboljih besplatnih programa za obradu i uređivanje slika.

Profesionalni programi za obradu slika su veoma skupi. Ukoliko niste u mogućnosti da kupite takve programe, mi vam donosimo odlične alternative.

GIMP

GIMP
GIMP (Gnu Image Manipulation Program) je jedan od najpopularnijih besplatnih programa za obradu slika.

GIMP nudi veliki broj mogućnosti i alata i odlična je alternativa za popularni PhotoShop. Program možete koristiti na svim platformama: Linux, Windows i Mac OS.

GIMP podržava sledeće formate fotografija: BMP, GIF, JPG, PCX, PNG, PS, TIF, TGA, XPM. GIMP možete preuzeti ovdje: DOWNLOAD GIMP

PicPick

PicPick
PicPick je drugi u nizu besplatnih programa za obradu fotografija. Za pokretanje ovog programa nije potrebna instalacija.

Preporučujemo ga korisnicima za koje je PhotoShop previše zahtjevan i koji traže nešto jednostavnije. PicPick nudi sve osnovne alate za obradu. Program možete preuzeti ovdje: DOWNLOAD PICPICK

StylePix

StylePix
StylePix je besplatan grafički editor s mnoštvom odlika i funkcija. Program ima jednostavno i pregledno sučelje i jednostavan je za upotrebu.

Čak i ako ne posjedujete iskustvo, uz StylePix obrada neće predstavljati problem. Program možete preuzeti ovjde: DOWNLOAD STYLEPIX

PhotoInstrument

Photoinstrument
PhotoInstrument je odličan program za uređivanje i retuširanje digitalnih fotografija. Namjenjen je za početnike kao i za iskusnije korisnike.

PhotoInstrument podržaje preko 30 formata uključujući PNG, JPG, BMP, TIF, PCX, TGA, EXR, ICO i Adobe Photoshop PSD. Program možete preuzeti ovdje: DOWNLOAD PHOTOINSTRUMENT

Photoscape

Photoscape
Photoscape je besplatan program koji radi efikasno, brzo i pouzdano. Omogućuje optimizaciju fotografija, izradu kolaža, grupnu obradu i još mnogo toga.

Photoscape možete besplatno preuzeti ovdje: DOWNLOAD PHOTOSCAPE

FotoSketcher

FotoSketcher
FotoSketcher je koristan foto editor koji će vaše digitalne fotografije pretvoriti u prekrasne crteže u par sekundi. Vaše slike će izgledati kao nacrtane ručno od najboljih umjetnika.

FotoSketcher možete preuzeti besplatno ovdje: DOWNLOAD FOTOSKETCHER

Uskoro više programa…

Autor: A.H. / ( Download.ba )