PODIJELI

PDF datoteke i format je postao popularan zato što se može čitati na svakoj platformi bez gubitka kvalitete. Predstavljamo vam neke od najboljih besplatnih programa za otvaranje PDF datoteka i formata.

Adobe Reader

Adobe-ReaderAdobe Reader je trenutno najpopularniji program za otvaranje, pregled i ispis PDF datoteka. Adobe Reader treba da bude standardna oprema svakog računala, kako poslovnog, tako i privatnog. U novoj verziji Adobe Reader dolazi sa podrškom za Windows 8 operativni sustav i s raznim poboljšanjima u pogledu sigurnosti PDF dokumenata. Zaštićeni način rada je proširen sa funkcijom zaštite od krađe podataka.

Preuzmite besplatno najnoviju verziju: DOWNLOAD ADOBE READER

Foxit Reader

Foxit-ReaderFoxit Reader je besplatna alternativa za Adobe Reader koja omogućuje otvaranje PDF dokumenata i uređivanje istih.

Sa Foxit Reader-om, Adobe Reader dobija dodatnu konkurenciju. Velika prednost Foxita: čak i velike PDF datoteke otvara u nekoliko sekundi.

Foxit Reader donosi i alate poput funkcije za komentarisanje ili markiranje tekstualnih odlomaka. Nova verzija dolazi sa obnovljenim sučeljem koje liči na dizajn Office-a i Windows 8.

Preuzmite najnoviju verziju ovdje: DOWNLOAD FOXIT READER

PDF-XChange Viewer

Pdf-Xchange-ViewerPDF-XChange Viewer je besplatan program koji omogućuje otvaranje i obradu PDF dokumenata.

PDF-XChange Viewer vam omogućuje da otvorite, čitate i ispišete sve vrte PDF dokumenata. PDF dokumenti s više stranica se mogu jednostavno pregledati i listati, više datoteka možete istovremeno otvoriti pomoću tabova.

Ono što PDF-XChange Viewera razlikuje od drugih programa je mogućnost kreiranja bilješka, komentara i oznaka na tekstu. Sa Screenshot funkcijom možete dijelove dokumenta kopirati u druge aplikacije. Export funkcija omogućuje pretvaranje PDF-a u bilo koji drugi grafički format.

Preuzmite najnoviju verziju ovdje: DOWNLOAD PDF X-CHANGE VIEWER

Sumatra PDF

sumatra-pdfSumatra PDF je besplatan, vrlo jednostavan za korištenje, ali moćan open-source PDF preglednik.

Sumatra PDF je male veličine i zauzima malo memorije pri pokretanju, što ga čini idealnom aplikacijom za starije sustave.

Preuzmite najnoviju verziju ovdje: DOWNLOAD SUMATRA PDF

Uskoro više programa…

Autor: A.H. / ( Download.ba )