PODIJELI

Nova godina sa sobom nosi i najave novih, uzbudljivih, proizvoda, a jedan od najuzbudljivijih trenutno je svakako Samsung Galaxy S4.
Pogledajte šta su specijalizovani sajtovi do sada uspjeli da sakupe kada su u pitanju nagađanja i glasine u vezi sa ovim uređajem.

Samsung Galaxy S4
Veliko uzbuđenje stvorila je navodna fotografija modela Galaxy S4, objavljena na fan sajtu SamMobile.

Dosta se pričalo i specifikacijama novog modela. Sajt SamMobile naveo je da će Galaxy S4 pokretati quad-core Exynos 5450 SoC na nevjerovatnih 2GHz . Sajt je takođe naveo da će uređaj dolaziti sa 2GB rama i da će posjedovati primarnu kameru rezolucije 13 megapiksela.

Sajt Enuri navodi da će Galaxy S4 pokretati quad core Exynos 5440 sistem baziran na ARM big.LITTLE arhitekturi što znači da bi telefon mogao da posjeduje energetski efikasan Cortex A-7 CPU za osnovne zadatke i A-15 namenjen zahtjevnijem radu.

Kada je displej u pitanju, većina sajtova, poput SamMobile sumnja na 4.99 inčni SuperAMOLED FULL HD ekran rezolucije 1080×1920 piksela.

Takođe postoje i nagađanja da će Galaxy S4 biti opremljen i S Penom, što bi možda moglo da znači da Samsung planira da spoji Galaxy S i Note linije u jedan proizvod.

Samsung Galaxy S4

Autor: A.H. / ( Download.ba )