PODIJELI

uTorrent omogućuje pregledno upravljanje Torrent preuzimanjima, bez obzira na veličinu.

uTorrent 3.2.2uTorrent je besplatan BitTorrent klijent koji se odlikuje time što zauzima malo prostora. Težak je svega 800 KB.

uTorrent je dobio neke nove značajke: Sada je moguće da video klipove koje preuzimate pogledate putem Streaminga kao i upravljanje programa pomoću Android aplikacije.

Nova verzija 3.2.2 podržava Windows 8 operativni sistem. Popravljene su i otklonjene brojne greške koje su bile prisutne kod prethodne verzije.Takođe sada možete ocijenivati Torrente.

Velika razlika između BitTorrenta i većine drugih platformi za dijeljenje podataka jeste da za svaku datoteku postoji zasebna Peer-to-peer mreža.Korisnik je prilikom preuzimanja izvor za preuzimanja drugih korisnika.

uTorrent ima sve što dobar BitTorrent klijent treba da ima. Pregledan je, jednostavan za upotrebu, radi brzo i pouzdan je. Da li preuzimali sadržaj od nekoliko Kb ili par giga, oboje neće predstavaljati problem. Preuzmite najnoviju verziju ovdje.

Mirror 1: DOWNLOAD UTORRENT

Mirror 2: DOWNLOAD UTORRENT

Napomena: Prilikom instalacije uTorrent želi instalirati vlastitu web pretragu i alatnu traku u vašem pregledniku. Savjetujemo da otkačite kvakice kako ne bi došlo do neželjenih promjena na vašem web pregledniku.

Autor: A.H. / ( Download.ba )